یکی از نوشیدنیها ی قدیمی و محلی شیرامین شربت سرکه شیره است.

که در قدیم جایگاه ویژه ای بر سر سفره های مردم داشت که امروزه با به بازار آمدن نوشابه های گازدار ارزش خود را از دست داده است.

کشاورزان در فصل تابستان هنگام کار در مزرعه شربت دوشاب را مانند تلیت با نان مصرف میکردند.درواقع این غذای پر انرژی مانع گرما زدگی می‌شده

است.ودر مهمانیها به عنوان شربت در کنار پلوها مخصوصا قیمه پلو سرو می‌کردند

ازنظرطب سنتی شربت سرکه شیره در واقع هم به عنوان شربت و هم بعنوان دارو  مورد استفاده قرار می گیرد.

شربت سرکه شیره از ترکیب سرکه و شیره دوشاب انگور تهیه میشود به این صورت که با ترکیب یک واحد سرکه و ده واحد دوشاب انگور بامقدار مناسب آب،

شربت خوشمزه ای تهیه میشود.

این شربت علاوه برطبیعی بودن خواص درمانی زیادی دارد دارای انواع ویتامینها،قند طبیعی،ودیگر املا مورد نیاز بدن،باعث ترمیم بافتها شده،ودر درمان کم

خونی مؤثر بوده،و باعث افزایش حجم عضلات میشود و                     

با دوشاب انگور میتوان انواع شربتها را تهیه کرد.

دوشاب با گلاب ،دوشاب با آبلیمو ،دوشاب با سرکه سیب که هر کدام خواص خاص خود را دارد. 

 


گــــــریـپـس شربت ,دوشاب ,سرکه ,شیره ,انگور ,میشود ,دوشاب انگور ,شربت سرکه ,سرکه شیره ,تهیه میشود ,شربت دوشاب منبع

مشخصات

تبلیغات

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها

دانلود فایل تحقیق مقاله نرم افزار کتاب برنامه هر چی که بخوای text-love سایت کربلایی حسن توزی بندر گناوه مطالب جالب و خواندنی منبر کرتی اروم وب طبیعت